Неділя, 28.04.2024, 06:28 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Вересень » 24 » АКТУАЛЬНЕ ДЛЯ БАТЬКІВ
18:47
АКТУАЛЬНЕ ДЛЯ БАТЬКІВ
24 вересня 2015 року відбулися батьківські збори у 201 групі. Куратор групи, Дячук Л.В., зупинилася на важливих питаннях, які стосуються її групи, а саме розповіла про стан відвідування учнями уроків теоретичного та виробничого навчання, а також зупинилася на питаннях, що стосуються проходження переддипломної практики.

Практичний психолог навчального закладу О. Ящук також зустрілася з батьками учнів. У своєму виступі психолог звернула увагу на основну проблему сьогодення – це вживання наркотичних та одурманюючих речовин молодим поколінням. Батькам була надана інформація про зміни у поведінці дитини, яка почала вживати наркотики; були названі основні види наркотиків, що найбільш поширені серед молоді, таблетки, які продають в аптеках і які несуть в собі загрозу для здоров’я, якщо вживати їх у великій кількості.

Батьківські збори пройшли у формі жвавої дискусії і усі присутні дійшли спільного висновку, що ряди любителів одурманюючих речовин поповнюють молоді люди, які не мають елементарних знань про наркотичні засоби та наслідки їх вживання та вважають, що наркоманія є розвагою. При цьому навіть не підозрюють, яку небезпеку це приховує. Батьки також погодились, що потрібно приділяти більше уваги власним нащадкам, бути для них порадниками, щоб юне покоління не шукало собі підтримки у «сумнівних компаніях», які для вирішення проблем пропонують наркотики чи алкоголь.

О. Ящук психолог
Шепетівського професійного ліцею
Категорія: Кабінет психологічної служби | Переглядів: 496 | Додав: proflicey020