Неділя, 28.04.2024, 18:52 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Грудень » 28 » 25 грудня відбулась педрада за підсумками роботи І семестра 2015-2016 н. р.
12:05
25 грудня відбулась педрада за підсумками роботи І семестра 2015-2016 н. р.
Одним з основних завдань педагогічної ради є створення дружнього, працездатного педагогічного колективу, в якому кожен почував би себе відповідальним не тільки за доручену йому роботу, а й за всю діяльність навчального закладу.
І.П. Жерносєк


25 грудня 2015 року відбулося засідання педагогічної ради ліцею.

Педагогічні працівники Шепетівського професійного ліцею виконують завдання виховати особистість, здатну до життєтворчої діяльності. Така особистість буде ставити перед собою завдання самовдосконалення й саморозвитку. Конкурентноспроможним може бути лише по-справжньому компетентний працівник.

Виходячи з вимог сучасного життя, у професійному ліцеї протягом навчального року освітній процес спрямований на формування компетентностей учнів та розвиток їх компетенцій. Випустити зі своїх стін таких випускників, які будуть здатні успішно розв'язувати завдання у різних сферах життєдіяльності - головне завдання, над виконанням якого працює педагогічний колектив.

На засіданні педагогічної ради розглянуто такі питання:

1. Робота методичних комісій ліцею в системі загальноліцейної методичної роботи. Доповідач – Гуменюк Л.Р. – методист



2. Про організацію роботи щодо охорони прав та соціального захисту учнів.
Доповідач – Ляска О.О. – соціальний педагог



3. Про стан викладання, якість навчальних досягнень учнів із загальноосвітньої, професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовок за 1 семестр2015/2016 н. р. Доповідач – Кучер С.Є. – заступник директора ліцею з НВР



4. Про якість та результативність виробничого навчання та виробничої практики на підприємстві учнями з професій «Столяр, верстатник деревообробних верстатів» (гр.303), «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» (гр.201). Доповідач – Дячук Л.В. – т.в.о. старшого майстра



5. Допуск учнів 102 групи з професії «Штукатур» до поетапної атестації. Доповідач – Кучер С.Є. – заступник директора ліцею з НВР

У зв’язку з активним розвитком інформаційних технологій та їх впровадженням у різні сфери життя все більшої актуальності набуває формування інформаційної культури педагогічних працівників. У своїй практичній діяльності педагогічні працівники ліцею постійно використовують можливості ІКТ, бо саме застосування цієї інноваційної педагогічної технології навчання дає змогу більш детально та яскраво подати необхідну інформацію. Окрім цього, для кожного викладача є важливим не лише досягнення максимального результату роботи, але і спосіб його досягнення. Тому усі виступи доповідачів були підготовлені із застосуванням презентацій Microsoft Office PowerPoint.

З кожного розглянутого питання тривало жваве обговорення та прийняті дієві конкретні рішення. Можна підсумувати, що педагогічна рада є ефективним засобом управління, який мобілізує зусилля педагогічного колективу на реалізацію головної мети – підготовка якісного кваліфікованого робітника.



Заст. директора з НВР С.Є.Кучер
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 638 | Додав: proflicey020