Субота, 27.04.2024, 21:32 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Квітень » 26 » 18 та 19 квітня відбувся конкурс "Кращий фахової майстерності з професії: Штукатур"
08:34
18 та 19 квітня відбувся конкурс "Кращий фахової майстерності з професії: Штукатур"
Професійна освіта спрямована на забезпечення професійної самореалізації особистості формування її кваліфікаційного рівня, створення соціально активного, морального та фізично здорового національного виробничого потенціалу, який має посідати важливе місце у технологічному оновленні виробництва, впровадження досягнень науки та техніки в практику.

18 та 19 квітня 2016 року в Шепетівському професійному ліцеї пройшов внутрішньоліцейний конкурс фахової майстерності серед учнів групи №102 з професії «Штукатур». Конкурс складався з двох частин: теоретичної та практичної. Теоретична частина передбачала чіткі відповіді на тестові завдання з професійно-теоретичної підготовки з предметів: «Матеріалознавство», «Охорона праці» «Технологія штукатурних робіт» розроблених викладачами Возіян В.В. та Ляскою С.Г., а практична частина складалася з одного завдання: просте облаштування стін по раніше підготовленій поверхні. Конкурс проводився з метою виявлення обдарованих учнів та освоєння учнями високопродуктивних методів праці.



«Кращими з професії штукатур ІV розряду» після виконання теоретичної та практичної частини конкурсу стали: І місце – Агапов Дмитро, ІІ місце – Чмир Ярослав, ІІІ місце – Пилип’юк Андрій.

Старший майстер Дячук Л.В.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 651 | Додав: proflicey020