Четвер, 25.04.2024, 22:47 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Каталог файлів

Головна » Файли » ДН=ВЕСНА-2020-2021 » 203 група

КРВ
27.04.2021, 11:57
Електронна версія підручника 1.

Електронна версія підручника 2.

06.05.2021р.
Урок 9-10. Ознайомлення з волокнистим складом тканин білизняної групи. Властивості білизняних тканин та тканин для виготовлення фартуха. Асортимент натуральних (бавовняних, лляних) тканин для виготовлення фартуха. Асортимент оздоблювальних матеріалів для фартуха.
1.Опрацювати та законспектувати матеріал підручника1, розділ4 ст.78-84;
2.Дати відповіді на питання на ст. 83
3. Опрацювати презентацію

05.05.2021р.
Урок 8. Технологія обробки штор і ламбрекенів; формування складок за допомогою драпіруючої тасьми.
1.Опрацювати матеріал підручника 1 розділ5 ст.84-120;
2.Законспектувати
- види та фасони штор;
-розрахунок кількості тканини на прямі штори ст.94-97.
3.Переглянути презентацію.
Урок 7. Лабораторно-практична робота №2. Способи обробки та оздоблення країв столової білизни, прихваток.
Виконати лабораторно-практичну роботу.
Урок 6. Технологія виготовлення столової білизни. Способи, види обробки та оздоблення країв скатертин, серветок, рушників. Обробка зовнішніх кутів серветок і скатертин. Технологія обробки прихваток.
1. Опрацювати та законспектувати матеріал підручника 1, розділ 4 ст.68-77

Запрошення на урок: Раїса Муравйова запрошує вас на заплановану конференцію: Zoom.
Тема: КРВ 3.1.1.Виготовлення виробів постільного,столового асортименту
Час: 29.04.2021р.о 12:00.
Підключитись до конференції Zoom
https://us05web.zoom.us/j....21Mdz09
Идентифікатор конференції: 859 3144 5513
Код доступу: 4A6b7Y

29.04.2021р.
Урок 4. Асортимент натуральних (бавовняних, лляних) тканин для виготовлення столової та постільної білизни, швейні нитки для виготовлення виробів постільного та столового асортименту.
Урок 5. Технологія обробки комплектів постільної білизни: простирадл, наволочок, підодіяльників. Обробка внутрішніх кутів підковдр.

1.Опрацювати матеріал підручника 1 розділ3 ст.54-67;
2.Зробити розрахунок необхідної кількості тканини на пошиття постільного комплекту (за індивідуальним замовленням).
3.Законспектувати:Розділ 3 ст.54-57 (з схемами деталей: простирадло, підковдра, наволочка)

Урок 3. Лабораторно-практична робота 1. Вивчення властивостей тканин для виготовлення виробів постільного, столового асортименту, штор, ламбрекенів (геометричні, фізико - механічні, технологічні).
Виконати лабораторно-практичну роботу

Раїса Муравйова запрошує вас на конференцію: Zoom
Тема: КРВ 3.1.Виготовлення постільної, столової білизни.
Час: 27.04.2021 12:00
Підключіться до конференції Zoom
https://us05web.zoom.us/j....GVFQT09
Ідентифікатор конференції: 896 1915 6772
Код доступу: R6Mr6X

27.04.2021р.
Урок 1-2. Загальна характеристика тканин для виготовлення столової та постільної білизни. Волокнистий склад тканин. Характеристика тканин білизняної групи, властивості білизняних тканин (геометричні, фізико - механічні, технологічні) і їх вплив на процеси швейного виробництва.
1.Опрацювати матеріал підручника 1, розділ1 ст.5-9;
2.Законспектувати розділ 3 ст.52-53.
3.Опрацювати підручник 2, розділ 3 ст.100-104, розділ 5, ст.125-126;135-136.
4.Законспектувати: коротку характеристику основних груп асортименту білизняних тканин та їх властивості
КРВ – 3.1.1 Виготовлення виробів постільного, столового асортименту, штор, ламбрекенів
КРВ – 3.1. Виготовлення постільної, столової білизни, штор, ламбрекенів та інших нескладних виробів.
Категорія: 203 група | Додав: ruzhko_ludmila
Переглядів: 374 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]