П`ятниця, 29.03.2024, 12:08 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Квітень » 20 » Знання – це запорука успіху будь – якої справи!
12:59
Знання – це запорука успіху будь – якої справи!
З 16 по 20 квітня 2018 року в Шепетівському професійному ліцеї проходив тиждень професії «Слюсар – ремонтник» в ході якого було проведено ряд цікавих заходів. Зокрема, було розпочато тиждень радіогазетою на тему: «Слюсар – ремонтник – це потреба сьогодення» яку підготували кращі учні 104 групи.

Суттєвим доповненням тижня була виставка творчих робіт учнів, яка продемонструвала талант та майстерність рук майбутніх робітників. Також бібліотекар ліцею Захарченко Л.М. провела виставку–огляд літератури та Інтернет джерел з професії «Слюсар-ремонтник».

«Знання – це запорука успіху будь-якої справи»,- саме це твердження стало підтекстом відкритого уроку викладача професійно-теоретичної підготовки Більчука М.С. з предмету «Допуски, посадки та технічні вимірювання», який було проведено в рамках тижня.



Важливим для учнів, майстрів та викладачів професійно–теоретичної підготовки став конкурс фахової майстерності, на якому учні 104 групи показали свій професійний рівень, навички роботи, самостійність та відповідальність до поставленого завдання. Переможцями конкурсу стали учні:
1 місце – Барановський Дмитрій;
2 місце - Трушанов Вадим;
3 місце – Шелеп’юк Ростислав.



Завершальним акордом тижня став відкритий урок виробничого навчання в групі 104, який провів майстер виробничого навчання Якименко А.В. Підсумки роботи тижня були підведені на засіданні методичної комісії майстрів виробничого навчання та викладачів з професії «Слюсар-ремонтник, електрогазозварник».

Голова методичної комісії Попова О.І.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 406 | Додав: proflicey020