П`ятниця, 29.03.2024, 08:24 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Лютий » 21 » «ЖОДНЕ ПОГАНЕ СЛОВО ХАЙ НЕ ВИХОДИТЬ З ВАШИХ УСТ…» [Розділ: АБЕТКА ДУХОВНОСТІ]
15:21
«ЖОДНЕ ПОГАНЕ СЛОВО ХАЙ НЕ ВИХОДИТЬ З ВАШИХ УСТ…» [Розділ: АБЕТКА ДУХОВНОСТІ]
Більшість людей, незважаючи на вік, освіту або соціальне становище, уживають несумісні з літературною мовою слова, не усвідомлюючи згубність лихослів’я.

В кінці ХХ століття засновник інституту квантової генетики біолог Петро Гаряєв приступив до досліджень, котрі дозволили створити апарат, що перетворює слова на електромагнітні коливання. Пізніше він повідомив, що ці коливання впливають на молекули спадковості - ДНК. За допомогою сучасних технологій можна простежити за тим, як впливають на живий організм злі і добрі слова.

Виявилося,що деякі слова страшніші за бомбу, тому що «вибухають» в генетичному апараті людини, спотворюючи її спадкові програми, сприяючи мутаціям, що призводять до виродження.

Коли людина промовляє лайливі слова, гинуть і розриваються хромосоми, блокуючи творчі процеси в її організмі. Злі слова завдають шкоди всім, хто чує їх, але особливо тим,хто їх промовляє.

Як не дивно, але лайка руйнує розум, знищує здоров’я. Уявіть собі, вчені довели, що саме в лихослів’ї криється одна з причин склерозу, загальної атрофії, серцевої недостатності.

Недарма ж бо і Біблія навчає нас: «Жодне погане слово хай не виходить з ваших уст, а тільки добре…» для нашого ж добра та для вдосконалення тих, хто слухає.

О.І.Попова - майстер виробничого навчання
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 910 | Додав: proflicey020