П`ятниця, 19.04.2024, 11:19 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Травень » 24 » Засідання обласної фахової секції педагогічних працівників електрорадіотехнічних професій
14:28
Засідання обласної фахової секції педагогічних працівників електрорадіотехнічних професій
23 травня 2018 року в Шепетівському професійному ліцеї відбулось засідання обласної фахової секції педагогічних працівників електрорадіотехнічних професій на тему «Модульно-компетентнісний підхід як важливий чинник якісної підготовки кваліфікованих робітників з електрорадіотехнічних професій».

З порядком роботи ознайомив присутніх Стасюк М.П.,методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації у Хмельницькій області. Микола Павлович акцентував увагу педпрацівників на особливостях розробки робочих навчальних планів та робочих навчальних програм за СП(ПТ)О на основі компетентнісного підходу.



У своєму виступі Шпак В.О., майстер виробничого навчання, викладач Нетішинського професійного ліцею, зупинився на характеристиці основних принципів модульно-компетентнісного підходу у професійній підготовці майбутніх кваліфікованих робітників електротехнічних професій.

Викладач Вищого професійного училища № 25 м. Хмельницького Пархом’юк Л.В. зупинилася на особливостях реалізації модульно-компетентнісного підходу у підготовці кваліфікованих робітників, також наголосила на позитивних моментах при використанні модульної системи, яка сприяє систематизації навчального матеріалу та підвищенню рівня професійної компетентності учнів.



Практичною частиною заходу були:
- презентація довідника для учнів «Задачі з електротехніки», викладач Коврига О.М.;
- презентація посібника «Впровадження енергозберігаючих і екологічних технологій в освітленні на підприємствах і в побуті. Ремонт світлодіодних і економних ламп», майстер в/н Гуменюк І.Г;
- майстер - клас «Ремонт світлодіодних і економних ламп», який провів майстер в/н Гуменюк І.Г.

Цікавим моментом для учасників обласної фахової секції була екскурсія на ДП Шепетівський ремонтний завод – підприємство соціальний партнер.


Методист Гуменюк Л.Р.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 486 | Додав: proflicey020