П`ятниця, 29.03.2024, 02:11 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Березень » 21 » Впроваджуємо нові технології навчання з Dnipro-M
10:05
Впроваджуємо нові технології навчання з Dnipro-M
15 березня 2018 року в Шепетівський професійний ліцей завітали представники торгової марки Dnipro-M з міста Києва. Команда професіоналів презентувала зразки продукції, демонструвала відеофільм про фірму, надала інформацію про сучасне зварювання, новітні технології, особливості і та відмінності інверторних і трансформаторних зварювальних апаратів. Також відбулася виставка продукції торгової марки Dnipro-M. Для кожного учня від торгової марки зроблено подарунки.



Після завершення офіційної частини учні груп 304, 102 та 104 з професії «Електрогазозварник» стали учасниками майстер–класу по виготовленню сувенірних блокнотів за допомогою обладнання торгової марки Dnipro-M.



Наступним етапом роботи було проведення конкурсу професійної майстерності з професії «Електрозварник». Представниками фірми було встановлено своє зварювальне обладнання по робочих постах і всі учні по черзі зварювали два кутники в нижньому положенні.



Після завершення конкурсу відбулася церемонія нагородження. За результатами незалежного журі, призерами стали учні 304 групи: 1 місце – Болюх Вадим, 2 місце – Смішко Сергій, 3 місце - Замурняк Руслан.



Також були виділені заохочувальні призи для учнів, які не увійшли в трійку переможців: Поліщуку Володимиру, Скрипнику В’ячеславу, Грінкевичу Максиму, Румянцеву Олександру та Оніщуку Юрію.



А ще представники торгової марки Dnipro-M подарували для навчального закладу зварювальний апарат САБ-258ДПК, і засоби захисту для зварник.



Виcловлюємо слова вдячності представникам торгової марки Dnipro-M за подароване професійне свято та щедрі подарунки.



Голова методичної комісії Попова О.І.


Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 523 | Додав: proflicey020