Середа, 08.05.2024, 10:17 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Березень » 21 » Восьма Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та П’ята Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»
11:55
Восьма Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та П’ята Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu»
16-18 березня 2017 р. відбулась головна подія освітньої галузі України – Восьма Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та П’ята Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва.

Організаторами виставки була Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Учасники виставки мали змогу ознайомитись з презентацією закладів освіти України, закордонних навчальних закладів, міжнародних представництв і освітніх агенцій; презентацією досвіду співпраці з закордонними закладами освіти, практики реалізації спільних освітніх і науково-технічних проектів; презентацією наукової та науково-технічної діяльності закладів освіти і наукових установ; презентацією сучасних засобів навчання, обладнання, меблів, продуктів, проектів, програм і рішень для впровадження в освітню практику. Також всі присутні взяли участь у конференціях, семінарах, круглих столах, майстер-класах та відвідали воркшопи, відкриті уроки, експертні дискусії, педагогічні коучинги, дискусійні панелі.



У Міжнародній виставці представники профтехосвіти Хмельниччини взяли активну участь у семінарі департаменту професійної освіти МОН України на тему "Модернізація професійно-технічної освіти України в контексті реалізації Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду на період 2017-2020 роки". Зокрема, Селізар В.М., директор ДНЗ "Вище професійне училище №11 м.Хмельницького", та Бацуца В.І., приватний підприємець, зосередили увагу учасників семінару на питанні впровадження державно-приватного партнерства в професійній освіті шляхом створення навчально-виробничих дільниць на базових підприємствах. Погребняк Л.С., методист лабораторії загальноосвітньої підготовки Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області, Здрачук А. С., викладач Шепетівського професійного ліцею та Матвєйцева І. В., викладач ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг", розкрили систему роботи шодо викладання іноземної мови в закладах професійно-технічної освіти як необхідної умови підготовки сучасного висококваліфікованого робітника.



За результатами участі у виставці управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області та професійно-технічні навчальні заклади-учасники виставки нагороджені дипломами за активну участь у створенні сучасної якісної системи національної освіти й занесені до каталогу Міжнародної виставки.

Категорія: Методична робота | Переглядів: 402 | Додав: proflicey020