Понеділок, 29.04.2024, 10:57 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Червень » 25 » ВІДБУЛОСЯ ОН-ЛАЙН ЗАСІДАННЯ ФАХОВИХ СЕКЦІЙ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ І СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ПТНЗ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ
14:27
ВІДБУЛОСЯ ОН-ЛАЙН ЗАСІДАННЯ ФАХОВИХ СЕКЦІЙ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ І СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ПТНЗ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ
18 червня 2014 року соціально-психологічна служба Шепетівського професійного ліцею прийняла участь у спільному засіданні обласних фахових секцій практичних психологів і соціальних педагогів з питань аналізу діяльності соціально-психологічної служби ПТО області у 2013-2014 навч. році в режимі он-лайн.

Завідувач відділу підвищення кваліфікації та дослідно-експериментальної роботи НМЦ ПТО ПК Наталія Миколаївна Сиско здійснила змістовний аналіз діяльності соціально-психологічної служби ПТО області у 2013-2014 навчальному році, проаналізувала якість виконання практичними психологами і соціальними педагогами ПТНЗ завдань, визначених Міністерством освіти і науки України, Обласним центром практичної психології та соціальної роботи, Науково-методичним центром професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області.

На засіданні було здійснено аналіз звітності фахівців соціально-психологічної служби ПТНЗ області, зосереджено увагу практичних психологів і соціальних педагогів на допущенні недоліки в аналітико-статистичній звітності.

Фаховими секціями визначено основні завдання та перспективи обласної соціально-психологічної служби у 2014-2015 н.р.

Наталія Миколаївна наголосила на необхідності суворого дотримання у процесі роботи вимог методик та Етичного кодексу психолога.

Ляска О. О., соціальний педагог ліцею


Категорія: Кабінет психологічної служби | Переглядів: 567 | Додав: proflicey020