Четвер, 02.05.2024, 17:36 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Листопад » 19 » В ліцеї пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
10:47
В ліцеї пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
З 10 по 18 листопада 2014 року у Шепетівському професійному ліцеї за рекомендованим тематичним планом та планом заходів проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Проведено батьківські збори на яких класними керівниками і майстрами виробничого навчання були висвітлені питання невиробничого травматизму серед учнів.

Інженером з охорони праці поновлені інформаційно-довідкові куточки в гуртожитку та навчальному корпусі з питань надзвичайних ситуацій та безпеки життєдіяльності.

Відповідно до плану роботи викладачем охорони праці Сурду О.О. протягом жовтня-листопада 2014 р. проводиться конкурс з охорони праці та безпечної життєдіяльності та профілактики невиробничого травматизму.

Викладачем з охорони праці Сурду О.О. 10 листопада 2014 р. проведений відкритий урок з охорони праці, питань з безпечної життєдіяльності та профілактики невиробничого травматизму.

18.11.2014 р. за рахунок виховних годин в групах І курсу за участю завідуючого навчально-консультаційного пункту ДС НС Поповича Ю.Б. та викладача Шаєнка А.П. продемонстровані відеоролики з безпеки життєдіяльності та практичними коментаріями кожного відеоролика.

Інженер з охорони праці, начальник штабу ЦЗ ліцею
Більчук М.С.














Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 509 | Додав: proflicey020