Понеділок, 29.04.2024, 16:05 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Вересень » 17 » УРОК-МІТИНГ МИРУ
12:35
УРОК-МІТИНГ МИРУ
16 вересня, як нам відомо, оголошено міжнародним Днем миру.

У людства ніколи не зникала потреба піклуватись та виборювати мир, бо ж ніколи не припинялись ті чи інші, малі чи великі воєнні конфлікти. Земля, як кажуть, завжди потерпала від воєн.

У час конфліктів на Україні, у час, коли наші батьки, ставши учасниками АТО, виборюють єдність держави, питання миру є дуже нагальним.

Проблеми миру в нашій державі обговорюються не лише в час проведення виховних заходів, але й просто серед молоді. Сьогодні я стала свідком того, як учень гр..№203 Лясковський Олександр розповідав про свого батька, котрий зараз знаходиться на Луганщині та бере участь у бойових діях. Хлопець надіється на швидке його повернення, на те, що перемир’я таки переросте в мир.

Урок-мітинг миру було проведено викладачем Гуменюк Л.Р у групі №101.

Керовані учителем, учні провели невеликий екскурс до основних віх становлення державності, висловлювали своє бачення сьогочасних проблем України. Слова вдячності лунали на адресу наших героїв-земляків, що поклали своє життя за Україну: Миколи Дзявульського, Ярослава Давидова (випускника нашого ліцею), Максима Коваля, Ігоря Ляшенка.

Учні схвально віднеслись до рішення 56-ї сесії міської Ради про присвоєння цим героям звання «Почесний громадянин міста Шепетівки» та перейменування вулиць міста на їх честь.

Присутні вшанували хвилиною мовчання героїв Небесної сотні та загиблих на сході країни.

Урок-мітинг завершився переглядом документального фільму «Зима, що нас змінила».

Дарія Водясова - учениця гр. №203,
голова старостату ліцею










Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 496 | Додав: proflicey020