Четвер, 25.04.2024, 08:41 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Березень » 29 » Участь в ІІ-му етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів ЗПО у Хмельницькій області з професії «Кравець»
13:58
Участь в ІІ-му етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів ЗПО у Хмельницькій області з професії «Кравець»

27 та 28 березня 2018 року на базі ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти» було проведено конкурс фахової майстерності серед учнів закладів ПТО з професії «Кравець».

Від Шепетівського професійного ліцею участь у конкурсі приймала учениця групи №203 Печенюк Наталія. На конкурс був підготовлений відеоматеріал та презентація про навчальний заклад та професію «Швачка, кравець».

Конкурс розпочався з перегляду відео-презентацій учасників конкурсу на тему «Я і мій навчальний заклад», далі було проведено практичний тур конкурсу на якому необхідно було виготовити швейний виріб згідно опису та деталей крою.

Наступного дня проводився теоретичний тур конкурсу. Учні виконували тестові завдання на персональному комп’ютері.

Для педагогічних працівників закладів освіти, які супроводжували учасників конкурсу, було організовано проблемний семінар на тему «Дуальна освіта – інноваційна форма організації навчання». Під час цього заходу розглядалися питання удосконалення професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників для швейної галузі.

Учасники семінару також мали можливість ознайомитися з досягненнями учнівського і педагогічного колективів ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти», презентованими на тематичній виставці.

Майстер виробничого навчання
Муравйова Р.П.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 467 | Додав: proflicey020