Четвер, 25.04.2024, 12:05 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Жовтень » 19 » У ліцеї пройшов навчальний семінар з питань освіти на основі компетентнісного підходу та дуальної форми навчання
07:52
У ліцеї пройшов навчальний семінар з питань освіти на основі компетентнісного підходу та дуальної форми навчання
18.10.2018 року в Шепетівському професійному ліцеї методистом лабораторії підвищення кваліфікації та дослідно-експериментальної роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області та працівників навчального закладу Шамралюк Оленою Леонідівною, проведено навчальний семінар «Про затвердження стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на основі компетентнісного підходу з робітних професій» та «Дуальну форму навчання».

Викладачі загально-професійної, професійно-теоретичної підготовки та майстри виробничого навчання були ознайомлені з загальними вимогами щодо реалізації СП(ПТ)О. Надані методичні рекомендації щодо ведення журналів теоретичного та виробничого навчання з компетентнісно-модульного навчання.



Під час проведення навчального семінару Олена Леонідівна розповіла інженерно-педагогічним працівникам про перспективи упровадження дуальної форми навчання у 2017-2020 роках.
Учасники семінару активно долучились до обговорення актуальних питань компетентнісно-модульного навчання та впровадження елементів дуальної форми навчання.
Узагальнюючи роботу семінару Шамралюк О.Л. зупинилась на проблемах якості підготовки виробничих кадрів а також зосередила увагу на проблемах формування державного/регіонального замовлення.


В.о.заступника директора з НВР О.О.Ляска
Категорія: Методична робота | Переглядів: 486 | Додав: proflicey020