Субота, 20.04.2024, 03:48 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Березень » 23 » ТИЖДЕНЬ ЗДОРОВ’Я, АБО «НІ» МОЖЕ БУТИ ПОЗИТИВНИМ
09:55
ТИЖДЕНЬ ЗДОРОВ’Я, АБО «НІ» МОЖЕ БУТИ ПОЗИТИВНИМ

В один із перших днів роботи на новому місці співробітники запросили молодого працівника випити пива. «Ні, велике спасибі», - відповів той. Тверда відмова роздратувала присутніх, і один з них гнівно сказав: « У нас тут немає таких, хто б не пив пиво». «Поки я працюватиму, один буде», - відповів хлопець.

«Послухай,хлопче, ти випорожниш цей бокал – виллєш пиво в себе або на себе» - роздратовано продовжував інший із робітників.

«Добре, - відповів юнак, - ви можете діяти, як вам подобається. Я прийшов сьогодні в чистому одязі і з чистим характером. Ви можете забруднити мій одяг, проте вам не вдасться забруднити мій характер».

Поставивши перед собою високу мету у житті і твердо дотримуючись певних принципів, ми можемо стати іншими.
 


Проблема дотримання здорового способу життя через грані превентивного виховання була піднята у нашому ліцеї під час проведення тижня здоров’я, котрий відбувався у період з 19 по 22 березня 2018 р.

Тиждень проходив у формі кінолекторіїв із наступним обговоренням проблем:
-«Чим небезпечні пиятики?»
-«Що мені слід знати про куріння?»
-«Життя без наркотиків»
-«Цнотливість та краса вірності».

З особливою цікавістю учні разом із Сергієм Васильовичем Костюком проводили експеримент, де визначали вміст шкідливих для організму людини смол від кожної випаленої цигарки. «Палив» цигарки спеціальний пристрій, який присутні назвали «дядя Вася».

У підготовці та проведенні кінолекторіїв взяли участь активісти благодійного фонду «Краще життя» Костюк С.В., Хоменко С.А., лікар Вовчемис Н.Л. та соціально-психологічна служба ліцею.

Л.Г.Сидорчук - заступник директора з ВР
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 403 | Додав: proflicey020