Субота, 27.04.2024, 22:36 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Грудень » 18 » Тиждень класних керівників, кураторів груп, керівників гуртків, вихователя
09:52
Тиждень класних керівників, кураторів груп, керівників гуртків, вихователя
З метою розвитку творчої активності класного керівника, куратора груп, керівника гуртка, вихователя, підвищення їх професійного рівня, вивчення та впровадження в роботу кращого педагогічного досвіду з 11.12.2017 р. по 15.12.2017р. в нашому ліцеї проходив «Тиждень класних керівників, кураторів груп, керівників гуртків, вихователя».

Протягом тижня класні керівники,куратори груп, керівники гуртків, вихователь проводили різні відкриті заходи, на які запрошувалися не тільки адміністрація ліцею, педагогічний колектив, а також батьки та гості з громади.

В рамках тижня були проведені:
- анкетування класних керівників, кураторів груп, вихователя;
- виставка стіннівок «Мій рідний край»;
- відкриті позакласні заходи з національно – патріотичним спрямуванням;
- відкриті виховні години;
- виховний захід «Ви назавжди залишитесь солдатами»(з нагоди відкриття тиру)



Важливо відзначити, що класні керівники, куратори груп, вихователь здійснюють свою діяльність у тісній взаємодії з педагогами.

На завершення методичного тижня було проведено засідання методичної комісії класних в присутності заступнику директора з виховної роботи Сидорчук Л.Г. та методиста Гуменюк Л.Р., на якому кожен класний керівник, куратор, вихователь висловив свою думку про відвідані і проведені заходи.

Заступник директора по ВР Сидорчук Л.Г. підвела підсумок, проаналізувавши діяльність класних керівників, кураторів, вихователя, які проводили відкриті заходи в рамках методичної тижні.

Методист Гуменюк Л.Р. додала, що всі проведені заходи були підготовлені на високому рівні. При організації заходів класні керівники, куратори груп, вихователя активно використовували не тільки сучасні виховні технології, а й сучасні ІКТ.



Під час роботи засідання методичної комісії класні керівники, куратори груп, вихователь закладу поділились своїми творчими здобутками у виховній роботі у вигляді портфоліо, розглянули шляхи підвищення ефективності роботи щодо формування патріотичної свідомості дітей.

Голова МК Рижко Л.С.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 623 | Додав: proflicey020