Четвер, 28.03.2024, 19:31 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Вересень » 6 » Свято Першого дзвоника
09:44
Свято Першого дзвоника
Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. Радісна, піднесена атмосфера панувала на подвір’ї Шепетівського професійного ліцею . Свято Першого дзвоника об’єднало педагогів, батьків, учнів, гостей у дружню ліцейну родину.

День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.



Цього дня представники учнівської молоді стали головними дійовими особами свята, одразу по закінченні якого розпочнуться нелегкі і відповідальні, але цікаві й насичені подіями навчальні будні.

День знань цього року пройшов організовано та злагоджено, радуючи учнів, батьків і, звичайно, викладачів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року.



Учні отримали чимало гарних побажань і напутніх слів. За традицією привітав учнів, педагогів, батьків та гостей зі святом директор Шепетівського професійного ліцею Окунєвський Олег Антонович. Він побажав педагогічному та учнівському колективам щасливого навчального року, гарних оцінок учням, взаєморозуміння та натхнення і головне мирного неба над головою.



Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, викладачів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

Викладач Рижко Л.С.
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 441 | Додав: proflicey020