Понеділок, 29.04.2024, 11:41 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Вересень » 16 » СТАРОСТАТ - ВАЖЛИВА ЛАНКА УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ
13:16
СТАРОСТАТ - ВАЖЛИВА ЛАНКА УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ
Серйозна увага приділяється у нашому ліцеї організації та дії учнівського самоврядування. Чи не найважливішою ланкою тут є старостат.

Що й говорити, левова доля питань життєдіяльності навчальної групи залежить саме від старости, а загальна злаженість діяльності учнівського колективу усього навчального закладу-від старостату.

16 вересня 2014 року старостат ліцею зібрався, щоб обговорити ряд нагальних питань, що вимагають невідкладного вирішення.

Йшлося про систематичний контроль за відвідуванням учнями занять та ведення відповідної звітності. Не залишено без уваги питання поведінки учнів на уроках:зокрема, обліку та невідкладного реагування на зауваження викладачів щодо учнів, які допустили порушення дисципліни.

Старости обговорили питання участі навчального закладу в обласному заочному конкурсі «Власні усмішки», у відзначенні Дня учителя, а також у проведенні змагань з міні-футболу на кубок Володі Ковальчука з нагоди дня партизанської слави.

У засіданні старостату взяли участь Денис Лех(гр..№101), Алла Цигольник (гр..№103), Віталій Щавінський (гр..№104), Дарія Водясова (гр..№203), Ігор Яніцький (гр..№305).

Олександр Зайцев - голова учкому ліцею




Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 550 | Додав: proflicey020