П`ятниця, 26.04.2024, 01:16 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Жовтень » 30 » Шкідливі звички – загроза здоровій нації
11:37
Шкідливі звички – загроза здоровій нації
Ми живемо в час великих перетворень у суспільному житті. З кожним днем наше життя стає все більш емоційно насиченим і вимагає великого щоденного фізичного напруження. В зв’язку з цим набуває актуальності вирішення проблеми зміцнення здоров’я.

Так, з початком нового навчального року у гуртожитку Шепетівського професійного ліцею почала працювати «Школа християнської моралі», в рамках якої було проведено ряд виховних заходів, щодо проблеми подолання шкідливих звичок. Метою цих заходів було прагнення ознайомити учнів з поняттям «шкідливі звички», виробити негативне ставлення до них , наголосити на тих, які порушують здоров’я. Ці виховні заходи проводяться із використанням слайдових презентацій, переглядом відеороликів, але й сама форма викладу матеріалу є цікавою та зрозумілою для учнів. Участь у них завжди бере непересічна та дуже цікава людина Анна Пусовіт – викладач університету здорової молоді.

Усі зустрічі проходять в неформальній обстановці - за чашкою гарячого чаю.





Багато підлітків починають курити,вживати алкогольні напої саме тому, щоб із цигаркою або чаркою в руці видаватися собі більш дорослими, стильними. Але чи замислювались ви над тим,чому так багато дорослих людей роками ведуть боротьбу із залежністю від алкоголю, тютюну і, тим паче, наркотиків? Тому, що ці згубні звички із задоволення перетворюються на страшні хвороби. То що ви оберете: здорове яскраве життя чи щоденну тяжку боротьбу за виживання? Яким ви бачите своє майбутнє?Добре подумайте над цим,беручи до рук цигарку чи пляшку пива.

Дячук Ю.В. - вихователь гуртожитку
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 359 | Додав: proflicey020