П`ятниця, 26.04.2024, 15:15 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Жовтень » 22 » РОЗВАГИ ДЛЯ СИЛЬНИХ, СМІЛИВИХ І ВИТРИВАЛИХ
11:37
РОЗВАГИ ДЛЯ СИЛЬНИХ, СМІЛИВИХ І ВИТРИВАЛИХ
Традиційним у нашому ліцеї стало щорічне проведення спортивно-розважального свята «Козацькі забави». Цей захід приурочується до Дня захисника України та Дня Українського козацтва.

Ось і цього року ініціаторами дійства стали учні групи № 101.

На святі було «перелистано» умовні сторінки: історії виникнення козацтва, уроків загартування козаків та підготовки їх до бою, виховання козацької спільноти.



Проте найбільш цікавим виявився час проведення змагань: це були змагання на витривалість, силу, уміння швидко попоїсти та,звісно ж, хитрість. Тут у пригоді «козацьким куреням» неабияк став спортивний майданчик.

У святі взяли участь представники усіх навчальних груп ліцею та гості, котрі були суддями змагань, - Кондратюк Андрій Миколайович - керівник Спілки учасників бойових дій в зоні АТО та Качуровський Руслан Анатолійович – член Спілки учасників бойових дій в зоні АТО.



Цікавинкою стало те, що і дівчата, як кажуть, «не пасли задніх» - група №303 також виставила свою команду і, до речі, досить успішну!

Серед учасників змагань усіх визнали кращими, тому в подарунок від громадської організації Шепетівської спілки учасників бойових дій в зоні АТО курені в подарунок отримали солодощі.



О.М. Коврига – куратор групи № 101
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 406 | Додав: proflicey020