Четвер, 02.05.2024, 19:20 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Грудень » 1 » Радіомеханіки провели особливий Тиждень професії
13:24
Радіомеханіки провели особливий Тиждень професії
З 24 по 28 листопада в Шепетівському професійному ліцеї проходив Тиждень професії: «Радіомеханік з ремонту та обслуговування радіотелевізійної апаратури».

Тиждень розпочався з радіогазети та виставки технічної творчості, організаторами якої були майстри виробничого навчання: Суслін Б.О.; Байло М.М.



Наступний день - це був День відкритих дверей, для учнів 9-тих класів пансіону, з метою профорієнтаційної роботи.





В цей же день відбулася зустріч з випускником Шепетівського професійного ліцею Кушніруком Віталієм Івановичем. На зустрічі були присутні майбутні радіомеханіки групи № 103.





У середу майстер виробничого навчання Суслін Борис Олександрович проводив відкритий урок: «Класифікація інтегральних мікросхем та їх умовне позначення». Урок був цікавим, насиченим із застосуванням ІКТ навчання. На уроці були присутні: заступник директора з НВР Кучер Світлана Євгеніївна, виконуюча обов‘язки методиста Гуменюк Лариса Романівна, голова методкомісії Байло Марина Миколаївна.









27 грудня цікаву презентацію: «Новинки радіоелектроніки» підготовили учні групи №412 Бойчук Володимир та Луцик Юрій. Учні получили масу задоволення від побаченого. В цей же день психолог Шепетівського професійного ліцею Ящук Олена Олексіївна провела педконсіліум: «Організація роботи із слабовстигаючими учнями».









Після проведення заходів відбулося відкрите засідання методичної комісії та підведено підсумки тижня. Борис Олександрович Суслін продемонстрував перегляд відеотеки з професії: «Радіомеханік з ремонту та обслуговування радіотелевізійної апаратури».





Ось так цікаво, майже на одному диханні пройшов тиждень. Учні переконали всіх,що вони люблять і знають свою професію та обрали її недаремно,а майстри та викладачі продемонстрували свій професіоналізм педагогів.

Голова метод комісії Байло М.М.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 651 | Додав: proflicey020