Середа, 24.04.2024, 12:39 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Березень » 1 » Педагогічний діалог викладачів гуманітарних та суспільно-економічних дисциплін
15:05
Педагогічний діалог викладачів гуманітарних та суспільно-економічних дисциплін
28.02.2018 року в Шепетівському професійному ліцеї відбулось засідання методичної комісії викладачів гуманітарних та суспільно-економічних дисциплін.

Під час роботи методичної комісії були розглянуті такі питання:
1. Про особливості проведення «ЗНО – 2018». Психологічна підготовка учнів до ЗНО [Методист, практичний психолог];

2. Розгляд і затвердження завдань для проведення І туру ліцейних олімпіад з предметів: іноземна мова та історія України [Методист, члени м/к];

3. Використання мультимедії у вивченні іноземної мови (з досвіду роботи) [Рибачук І. М., викладач іноземної мови].

На засіданні посилена увага була звернена на підготовку учнів до ЗНО. Відповідно, випускникам ліцею, незалежно від бажання продовжити навчання у закладах вищої освіти, необхідно буде складати шкільні іспити за технологією ЗНО. Тестування – це серйозне психологічне випробування, тому завдання закладу і викладачів допомогти учням психологічно налаштуватися на успіх, ознайомити з правилами проходження ЗНО, підготувати до тестування. На це і звернула увагу практичний психолог ліцею Гладка Н.М.



Після перегляду презентації, підготовленої викладачем іноземної мови Рибачук І. М., на тему: «Використання мультимедії у вивченні іноземної мови» учасники методичного зібрання були активні в роботі та ділились своїми наробітками, методами використання ІКТ в умовах професійно-технічного навчання. Робота пройшла плідно та в добрій атмосфері.

Голова методичної комісії
Ваколюк Т.С.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 416 | Додав: proflicey020