П`ятниця, 29.03.2024, 13:23 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Березень » 10 » Особливості реалізації стандартів з професії «Швачка, кравець»
12:53
Особливості реалізації стандартів з професії «Швачка, кравець»
6 березня 2018 року на базі ДНЗ «Хмельницький центр професійно- технічної освіти сфери послуг» відбувся проблемний семінар для педагогічних працівників з професій швейного виробництва за темою «Особливості реалізації стандартів з робітничих професій,що ґрунтуються на модульно-компетентнісній основі».



У роботі семінару взяли участь викладачі та майстри виробничого навчання з професій швейного виробництва області.



В.о. директора ДНЗ «Хмельницький центр професійно - технічної освіти сфери послуг» Є.С.Царьова ознайомила учасників семінару з діяльністю роботи закладу. Особливу увагу було зосереджено на впровадження елементів дуальної системи навчання у професійну підготовку кваліфікованих робітників з професії «Швачка». Також відбувся обмін досвідом щодо навчально-методичного забезпечення підготовки кваліфікованих робітників за модульно-компетентнісним підходом.



Були організовані майстер - класи, під час яких кожен учасник за допомогою сучасного комп’ютерного обладнання міг спостерігати за практичним виконанням оздоблення швейних виробів 3D-вишивкою, а також опанувати інновації в оздобленні легкого (фатинового) корсету.



Т.В. Гуцалюк, майстер виробничого навчання ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», продемонструвала різновиди та особливості крою нескінченого плаття-трансформера.

Дуже цікавою була зустріч з дизайнером одягу Хмельниччини Наталією Дудкою, яка зорієнтувала педагогів за напрямами сучасної тенденції моди.



Учасники семінару мали можливість познайомитись з сучасним технологічним обладнанням, яким укомплектовані швейні майстерні ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг»

По завершенню заходу учні ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» презентували сучасні колекції одягу.



Майстер в/ н Муравйова Р.П.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 524 | Додав: proflicey020