Четвер, 02.05.2024, 22:13 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Листопад » 26 » Нетрадиційні методи навчання на уроках української літератури
13:41
Нетрадиційні методи навчання на уроках української літератури
25 листопада 2014 року на базі ДНЗ «Лісоводський професійний аграрний ліцей» в рамках засідання обласної фахової секції відбувся семінар-практикум викладачів української мови та літератури за темою: «Використання нетрадиційних методів навчання на уроках української літератури». У роботі секції брали участь 26 педагогів області та директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області Шевчук Л.І.

В рамках роботи семінару заступник директора з виховної роботи ліцею Коцур Ж.М. провела літературно-публіцистичну акцію «Соціальний мікрофон».

Учасники відвідали й проаналізували відкритий урок із застосуванням інноваційних педагогічних технологій, який був проведений викладачем закладу Байзан О.М. на тему: «Якщо хочеш бути щасливим – будь ним!» (Філософія миті щастя у творах українських письменників).

Методист відділу загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області Борилюк М.Ф. ознайомила викладачів з новими вимогами участі учнів у ЗНО – 2015.

Учасники семінару обмінялися досвідом роботи з проблеми: «Патріотичне виховання на уроках української мови та літератури».

Присутні висловили подяку організаторам зустрічі.

Викладач української мови та літератури
Ваколюк Т.С.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 552 | Додав: proflicey020