Середа, 08.05.2024, 21:51 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Березень » 1 » НАМАЛЮЮ ЖИТТЯ
13:44
НАМАЛЮЮ ЖИТТЯ
Чимало у нас друзів і знайомих, з якими часто перетинаються дороги: ми зустрічаємось у справі чи так, усміхаючись, тиснемо один одному руку, зичимо добра і здоров’я, перекидаємось кількома словами і знову біжимо,втрачаючи , як кажуть, паралелі того, кого щойно зустрічав.

Ми бачимо в наших знайомих , найперше, Ваню, Перта чи Наталку, забуваючи про те, що кожен із них живе своє неповторне життя і має свою неповторну душу, в котрій почасти тиснеться висока нота, поетична рима,незрівнянна акварель або ще щось, уявіть, досі нам незрозуміле, але незбагненно красиве.

Серед шепетівчан та наших учнів є чимало творчих особистостей:поети, музиканти,художники.

Для того, щоб більше довідатись про них, познайомитись із їхньою творчістю, завідуюча бібліотекою Захарченко Л.М. запропонувала членам гуртка «Історичне краєзнавство» організувати знайомство учнів ліцею з творчими людьми міста та нашого навчального закладу.

Символічно, що в перший день весни, 1 березня 2017 р., проходив творчий вечір учня групи № 104 Остапчука Назарія «Намалюю життя», в якому брали участь скрипальки - учениці групи № 103 Шемчук Ганна та Пашковська Аліна, відома шепетівська бандуристка Євгенія Павлівна Гаєвська та авторка поетичного слова Меленчук Олександра.



Через призму творчого вечора присутні змогли прослідкувати творчий розвиток Назарія Остапчука, виявити його світогляд через картини, що містились на виставці, відчути вплив природи та історії на творчість молодої людини.

Творча молодь не залишається байдужою до проблем сьогодення, тому питання патріотизму та вірності рідній землі знайшли своє відображення не лише в картинах Н.Остапчука, а й у віршах Олександри Меленчук , у піснях та музичних творах бандуристки Гаєвської Є.П., скрипальок Г.Шемчук та А.Пашковської.



Присутні вирішили, що наступний творчий вечір буде присвячено авторам поетичного слова.

Вадим Болюх - учень групи №204,
член гуртка
«Історичне краєзнавство»
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 510 | Додав: proflicey020