Вівторок, 30.04.2024, 14:28 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Лютий » 15 » Ми з Вами, воїни АТО
15:12
Ми з Вами, воїни АТО
В плані роботи Хмельницької обласної ради учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів з 07 до 14 лютого 2017 року передбачено проведення благодійної акції «Солодке серце».

Акція передбачала виготовлення солодкої продукції (печиво, пряники, слойки, кекси і т.д.) учнями та працівниками професійно-технічних навчальних закладів області.

Саме в ці дні, з 6 по 22 лютого 2017 року, в Шепетівському професійному ліцеї в рамках творчих кроків ЦТП «Ніхто не забутий, ніщо не забуто» проведено каскад виховних заходів з нагоди 73-ї річниці визволення Шепетівки від німецько-фашистських загарбників, 28-ї річниці виведення військ з Афганістану та до Дня вшанування Небесної сотні.



Серед інших заходів було проведено й благодійну акцію «Солодке серце», у якій взяли участь учні всіх навчальних груп та працівники навчального закладу.

15 лютого воїнам Авдіївки, через голову Шепетівського міськрайонного об’єднання учасників АТО І.В.Дзюбу, директором ліцею О.А.Окунєвським та учнівським активом було передано продукти харчування, а також і одяг, який зібрав учень групи №204 Замурняк Руслан.



Наші подарунки будуть доставлені солдатам Шепетівською волонтерською організацією, котра допомагає бійцям АТО на Сході.

Л.Г.Сидорчук - заступник директора з ВР
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 474 | Додав: proflicey020