Неділя, 05.05.2024, 15:55 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Травень » 8 » Інновації на уроках світової літератури
12:55
Інновації на уроках світової літератури
Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 7 травня 2014 року був проведено обласний семінар для викладачів світової літератури ПТНЗ на тему: «Інноваційні технології на уроках світової літератури» в режимі он-лайн. Участь у вебінарі від нашог навчального закладу взяли участь Кучер С. Є., заступник директора з навчально-виробничої роботи, Васик М. В., методист ліцею, Ваколюк Т. С., викладач світової літератури.

Відкрила семінар Борилюк М. Ф., методист відділу загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, яка зупинилась на актуальності обраної теми вебінару та ознайомила учасників заходу із подальшим алгоритмом роботи.

Своїм педагогічним досвідом роботи на тему: «Використання інноваційних технологій на уроках світової літератури» поділилась викладач Понінківського професійного ліцею Рибчинська О. В.

Далі у ході вебінару учасники мали змогу переглянути урок Рибчинської О. В. та побачити, як на практиці вона організовує роботу на уроці з учнями з використанням інноваційних технологій навчання.

Друга частина вебінару була приурочена обміну досвідом між колегами. Кращі викладачі світової літератури презентували свій досвід роботи з учнями та ділились секретами педагогічної майстерності. Цікавою була презентація посібника Павлишиної О. Б. «Інтерактивний урок у контексті вивчення курсу світової літератури». Поділились своїми секретами викладання світової літератури також викладачі ДНЗ «Лісоводський професійний аграрний ліцей» Бахорчук В. І. та Ярмолинецького професійного ліцею Луценко О. В.

Після підведення підсумків вебінару усі учасники отримали доступ до матеріалів заходу та відео уроку.
М. В. Васик, методист ліцею
Категорія: Методична робота | Переглядів: 685 | Додав: proflicey020