Середа, 24.04.2024, 00:50 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Січень » 31 » Готуємось до ДПА у формі ЗНО з української мови
12:10
Готуємось до ДПА у формі ЗНО з української мови
У 2018 році державна підсумкова атестація з української мови буде проводитися у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Зовнішнє незалежне тестування - це не страшний іспит. Це якраз можливість за допомогою лише своїх зусиль, старань і знань здобути успіх.Тому краще не гаяти часу та готуватись до ЗНО - 2018.

Випускні групи нашого ліцею - групи №303 та №304 також готуються до здачі ДПА у формі ЗНО з української мови. Так, проводяться консультації, додаткові заняття, було переглянуто презентацію про особливості зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році, з якої учні отримали відповіді на найчастіші запитання, що хвилюють їх.

Наступне запитання ключове: у чому секрет максимального балу? Мабуть, найбільш перевірений секрет у тому, щоб намагатися не зазубрити, а зрозуміти те, що ти вчиш. Правило ЗЗЗ (зазубрив – здав – забув) – НЕ найкращий варіант успіху.

Конкретні поради.
1.Реєструйся на ЗНО вчасно і правильно.
2.Потоваришуй з офіційним сайтом УЦОЯО - testportal.gov.ua. Він – твій путівник і помічник у загальних та технічних питаннях. А також збережи у закладинках свою інформаційну сторінку testportal.gov.ua/infopages, там теж у певний час буде з’являтись вся необхідна інформація.
3.Орієнтовно за три тижні до дати першого предмету ЗНО на інформаційну сторінку додадуть запрошення-перепустку з адресами пунктів тестування.
4.Наголошую на необхідності потрапити до пункту тестування завчасно. Оскільки в більшості випадків потрібно «добиратись», доберись до свого хоча б за півгодини до початку тестування, адже за 10 хвилин уже нікого не пускають.
5.Забудь на тих 2+ години про свій телефон. Вимкни!, залиш там, де скажуть.
6.Залишати пункт тестування до здачі своїх бланків – НЕ МОЖНА.
7.Правила є правила. Їх треба виконувати.



Бажаю всім терпіння (а воно пригодиться!!!), наснаги, удачі та віри в себе і свої сили. Головне - працюйте, не відкладайте на «завтра». Якщо ви готувались, то хороший результат вже у ваших руках. Міцний, хороший сон та спокій – теж запорука успіху.

ЗНО не таке вже й страшне, як його описують.

Все буде добре!
Ваколюк Т.С.,
викладач української мови
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 464 | Додав: proflicey020