Середа, 24.04.2024, 13:48 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Січень » 23 » День соборності України
14:29
День соборності України
В Шепетівському професійному ліцеї на честь відзначення Дня соборності України викладачем історії, Гуменюк Л.Р., було організовано та проведено в групі 104 інформаційний калейдоскоп на тему «Суверенній Україні нині слава і повік» з метою виховання в учнів патріотизму, поваги до історичного минулого народу України, пропагування ідеї єдності.

Ініціативна група у складі учнів групи 104 Котенка Я., Остаповського М., Юзькова О. запропонувала до уваги присутніх інформацію про підготовку Акту злуки, проголошення злуки, про перше офіційне святкування соборності та живий ланцюг 1990 року .



В ході заходу, головною думкою звучало те, що територіальна цілісність нашої держави, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. І тому ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно і духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви покладені на вівтар незалежності, соборності, державності.

Викладач історії Гуменюк Л.Р.
Категорія: Навчально-виробнича робота | Переглядів: 521 | Додав: proflicey020