Вівторок, 07.05.2024, 21:05 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Лютий » 1 » БАТЬКІВСЬКИЙ ФОРУМ
11:22
БАТЬКІВСЬКИЙ ФОРУМ
31 січня шістдесят відсотків батьків, учні яких навчаються в нашому навчальному закладі, зійшлись до актової зали ліцею для того, щоб обговорити нагальні питання, котрі пов’язані із початком другого навчального семестру та, проаналізувавши досягнення дітей упродовж першого півріччя, накреслити, як зараз кажуть, дорожню карту подальшої співпраці педагогів та батьківської громади щодо поліпшення якості знань учнів та подальшої активізації їх позаурочної зайнятості.

Заступник директора з НВР Ляска О.О. проаналізувала стан успішності учнів ліцею за перше півріччя 2016-2017 навчального року та розповіла про нове у їх подальшому стипендіальному забезпеченні. Йшлося про порядок розрахунків стипендії згідно соціального статусу учнів та їх рейтингових показників успішності.

Олена Олегівна, відповідаючи на запитання присутніх, окреслювала шляхи подальшої співпраці останніх з педагогами щодо шляхів поліпшення якості знань, а відповідно й успішності учнів у другому семестрі.



Про спільну роботу педколективу та батьків із забезпечення систематичної корекції відвідування учнями занять, попередження ними скоєння правопорушень та злочинів йшлося у виступі заступника директора з виховної роботи Сидорчук Л.Г.

До розмови долучилась Громова Г.С.- голова батьківського комітету ліцею, наголошуючи на необхідність активізації роботи батьківського комітету у другому півріччі 2016-2017 навчального року.

Дальше обговорення піднятих питань батьки продовжили спільно з класними керівниками та майстрами груп, де навчаються їхні діти.

Н.М.Гладка - практичний психолог ліцею
Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 426 | Додав: proflicey020