П`ятниця, 26.04.2024, 13:25 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Квітень » 2 » Атестація педагогічних працівників 2018 року
14:17
Атестація педагогічних працівників 2018 року
На підставі Типового положення про атестацію педагогічних працівників в Шепетівському професійному ліцеї, 28 березня 2018 року, проведено атестацію педагогічних працівників. Атестаційна комісія прагнула протягом атестаційного періоду підійти з об’єктивністю в оцінюванні діяльності педагогів, комплексної оцінки професійної діяльності педпрацівників, підвищення їхньої відповідальності за результат своєї роботи.

Під час атестаційного періоду в ліцеї були створені всі умови для успішного проведення атестації, своєчасно видані необхідні накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації. Матеріали атестації висвітлені на оформленому стенді «Атестація педпрацівників». Атестація базувалася на принципах демократизму, колегіальності, доступності та гласності, неперервної самоосвіти й самовдосконалення.



У 2017-2018 навчальному році проатестовано: 4 викладачі, 6 майстрів виробничого навчання, що становить 37% від загальної кількості педпрацівників ліцею. Усі працівники, які атестувалися, своєчасно пройшли курси підвищення кваліфікації за фахом при Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації у Хмельницькій області.



За наслідками атестації маємо такі результати:
- порушено клопотання перед комісією вищого рівня Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації про присвоєння кваліфікаційної категорії “спеціаліст вищої категорії”- 1;
- порушено клопотання перед комісією вищого рівня Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації про відповідність раніше встановленому 14 тарифному розряду та педагогічному званню «майстер виробничого навчання І категорії» - 1;
- відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії “спеціаліст І категорії” - 2;
- відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії “спеціаліст ІІ категорії”–1;
- відповідність раніше встановленому 13-му тарифному розряду – 5.

Презентація досвіду викладача Більчука М.С.

Презентація досвіду викладача Возіян В.В.

Презентація досвіду майстра виробничого навчання Возіян В.В.

Презентація досвіду майстра виробничого навчання Гуменюка І.Г.

Презентація досвіду викладача Ковриги О.М.

Презентація досвіду викладача Ляски С.Г.

Презентація досвіду майстра виробничого навчання Попової О.І.

Презентація досвіду майстра виробничого навчання Муравйової Р.П.

Презентація досвіду викладача Сусліна Б.О.

Презентація досвіду майстра виробничого навчання Якименка В.А.

Вітаємо колег з проходженням атестації та бажаємо міцного здоров’я, наснаги та творчих успіхів у педагогічній діяльності!!!
Методист Гуменюк Л.Р.
Категорія: Методична робота | Переглядів: 517 | Додав: proflicey020