Понеділок, 29.04.2024, 11:14 | Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Вересень » 23 » Учні ліцею долучилися до патріотизму та допомоги АТО
08:19
Учні ліцею долучилися до патріотизму та допомоги АТО
Свою любов до рідної України і підтримку у збереженні територіальної цілісності висловила учнівська молодь Шепетівського професійного ліцею. Так, днями в рамкам акції патріотичного виховання тут проведено захід, під час якого учні ліцею розфарбували у національні кольори українського прапора огорожу біля учбового корпусу навчального закладу. Посильну допомогу в організації та проведенні акції надала БО «Зміцнення громад», саме вона виділила кошти та закупила необхідні матеріали.

Також патріотично налаштована молодь та весь колектив Шепетівського професійного ліцею підключився до акції із збору коштів та продуктів харчування для учасників АТО на Сході. Учасниками акції було зібрано 1715 гривень і на цю суму закуплено продукти харчування та передано через Департамент освіти і науки військовим в зону АТО.

Організовуючи виховну роботу з патріотичного виховання, адміністрація та педагогічний колектив навчального закладу враховує, що в Україні історично склався широкий спектр регіонально-політичних та регіонально-культурних відмінностей, існує неоднозначне ставлення населення до багатьох подій минулого та сучасності і тому саме патріотизм та громадянськість повинні об’єднувати українців, зберегти те, що протягом століть було нашою метою, – незалежну державу.

Національно-патріотичне виховання у ШПЛ насамперед формує у молодого покоління високу патріотичну свідомість, почуття любові до України, пошани до державних символів, готовності до виконання громадянських і конституційних обов'язків.

Соціальний педагог
Шепетівського професійного ліцею
О.О.Ляска












Категорія: Виховна та позакласна робота | Переглядів: 518 | Додав: proflicey020